Par forumu
+2
Hendlere
Sintija
6 posters
:: Saturs :: Informācija
Lapa 1 no 1
Par forumu
Forums veidots, lai veicinātu labāku informācijas apmaiņu. Ar laiku paredzēts izveidot arī sadaļas, kurās varētu rakstīt arī citi hendleri, ne tikai Liepājas jauno hendleru nodarbību apmeklētāji. Savā ziņā šo forumu iecerēts pārveidot par interaktīvu ideju un domu platformu, kur pulcēties līdzīgi domājošiem, iespējams, par internacionāli.
Re: Par forumu
Jaunā versija tiešām super! Es no viņas vairāk saprotu!
Spindzele- Mācās hendlinga figūras
- Rakstu skaits : 22
Dzīvesvieta : Liepāja
Ticu, ka vairāk saprotat, jo beidzot tiku no tās nolādētās franču valodas vaļā! Es gan vēl joprojām esmu īstā dizaina meklējumos, tāpat kā baneris ir ķepļep taisīts no kaut kādiem interneta zīmējumiem, bet nu pagaidām ok.
Novācu lieko informāciju no profiliem, rediģēju šo to, apstiprināju dažus biedrus. Tagad ir maksimāli viegla reģistrācija, ja sāksies spama uzbrukumi, atkal taisīšu ar e-pasta apstiprinājumu.
Un jā, ieejot forumā tagad būs tāds portāliņš, kur kaut kādus jaunumus un citas muļķības varēs lasīt. Pagaidām tik tā, bet man patīk, ka ir tāda info lapiņa, tad vismaz cilvēki zin kas un kā jādara.
Novācu lieko informāciju no profiliem, rediģēju šo to, apstiprināju dažus biedrus. Tagad ir maksimāli viegla reģistrācija, ja sāksies spama uzbrukumi, atkal taisīšu ar e-pasta apstiprinājumu.
Un jā, ieejot forumā tagad būs tāds portāliņš, kur kaut kādus jaunumus un citas muļķības varēs lasīt. Pagaidām tik tā, bet man patīk, ka ir tāda info lapiņa, tad vismaz cilvēki zin kas un kā jādara.
Smuki tagad ir. Ak jā, izdzēsu savu postu tur pie apmācības, jo neviens neko nekomentēja.
Kika- Interesējas par hendlingu
- Rakstu skaits : 3
Dzīvesvieta : Bauska
Man patīk, ka ātri var redzēt, pēdējos ziņojumus.
Paldies, tev, Sintij par superīgo forumu.
Paldies, tev, Sintij par superīgo forumu.
:: Saturs :: Informācija
Lapa 1 no 1